Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Babérlevél egész 5g Kotányi

Ár:
187 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Várható szállítás: 2020. szeptember 29.
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Leírás

Termékleírás
Termék információk

A babérlevél erősen fűszeres és jellegzetes aromájú fűszer. A szárított levelek alkalmasabbak a főzésre, mivel kevésbé keserűek és sokkal több aromát adnak. Mire figyeljen a babérlevélnél? Az ép, nagy méretű, szépen szárított, aromagazdag babérlevelek a legjobb minőségűek. Az ilyen babérlevéllel élvezetes és gazdaságos főzni.
Márka információk

Kotányi prémium minőség
A minőség számunkra a legfontosabb érték. Tradíció 1881 óta.
Kezdetektől napjainkig kizárólag kiváló minőségű, folyamatosan ellenőrzött alapanyagokat használunk, ami garantálja a Kotányi termékek különlegesen finom, aromákban gazdag ízét. Prémium fűszereinkkel örömteli a főzés és gazdaságos a fűszerezés.

Babérlevél, egész
Egyéb információk

Aromazárt csomagolás.
Összetevők

A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet, zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Elkészítés és tárolás
Receptek

Sertés szűzérmék babérleveles szósszal és zöldfűszeres burgonyával

Hozzávalók 2 fő részére:
4 szelet kb. 70 g-os sertés szűzérme, 1 gerezd zúzott fokhagyma, 2 EK olívaolaj, 1/4 zöldséges alaplé, 5 Kotányi babérlevél, 4 főtt burgonya, 1 TK vaj, 1 EK Kotányi zöldfűszer (metélőhagyma, petrezselyem, zsálya), zöldfűszerek a díszítéshez

Elkészítés:
A zöldséges alaplevet főzzük fel Kotányi babérlevéllel, kb. 5 percig. A szűzérméket sózzuk, fokhagymával fűszerezzük és olívaolajban süssük meg. Adjuk hozzá az alapléhez és 4 percig hagyjuk állni benne. Vegyük ki a szűzérméket, a levet szűrjük le, öntsük rá a húsra és díszítsük friss fűszernövényekkel. A főtt burgonyákat forgassuk meg vajban, sózzuk meg és zöldfűszerekkel ízesítsük, majd külön szervírozzuk.

Tipp:
A savanyú káposzta remekül illik az ételhez.

További receptek a www.kotanyi.com oldalon.
Elkészítés és felhasználás

Felhasználási javaslat:
Levesek, raguk, hal- és vadételek, hüvelyes zöldségekből készített ételek, szószok, pácok fűszerezésére ajánljuk.
Tárolás

Száraz helyen tartandó.
Gyártó Neve és Címe
Forgalmazó cím

Kotányi Hungária Kft.
2045 Törökbálint,
Tópark utca 6.
Vevőszolgálat

Kotányi Hungária Kft.
2045 Törökbálint,
Tópark utca 6.
www.kotanyi.com
info.hu@kotanyi.com

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!