Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fahéj őrölt 25g Kotányi

Ár:
187 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Várható szállítás: 2020. október 01.
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Leírás

Termékleírás
Termék információk

A fahéj jellegzetes, összetéveszthetetlen illatú aromás fűszer. A Kotányi Fahéj a klasszikus és egzotikus konyha elengedhetetlen része.
Márka információk

Kotányi Prémium Minőség
A minőség számunkra a legfontosabb érték. Tradíció 1881 óta.

Kezdetektől napjainkig kizárólag kiváló minőségű, folyamatosan ellenőrzött alapanyagokat használunk, ami garantálja a Kotányi termékek különlegesen finom, aromákban gazdag ízét. Prémium fűszereinkkel örömteli a főzés és gazdaságos a fűszerezés.

Fahéj - őrölt
Egyéb információk

Aromazárt csomagolás.
Összetevők

A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet, zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Tápértékre vonatkozó információk
Tápanyagok    100 g-ban    evőkanálban (5 ml)
Energia (kJ/kcal)    1343/321     34/8
Fehérje (g)    3,9     0,1
Szénhidrát (g)    56,0     1,4
Zsír (g)    3,2     0,1

Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Termékadatok
Eredet

Származási hely: Indonézia
Elkészítés és tárolás
Receptek

Receptötletünk:

Szilvás fahéjas sütemény

Hozzávalók (1 tepsihez):
250 g lágy vaj, 1 csipet só, 1 csapott EK Kotányi Fahéj őrölt, 1 csomag Kotányi Vaníliás Cukor, 1 citrom héja, 100 g porcukor, 5 tojássárga, 5 tojásfehérje, 100 g kristálycukor, 250 g átszitált liszt, 1 kg magozott, félbevágott szilva, 2 EK szeletelt mandula, porcukor a sütemény megszórásához

Elkészítés:
A vajat a fűszerekkel, citromhéjjal, tojássárgájával, porcukorral habosra keverjük, óvatosan hozzákeverjük a cukorral felvert tojásfehérjéket. Végül hozzáadjuk kis adagokban a lisztet úgy, hogy a habot ne törjük össze. Ujjnyi vastagságban a tésztát elsimítjuk a tepsiben, beleszórjuk a szilvát és a manduladarabokat. Előmelegített sütőben, 170 fokon kb. 35 percig sütjük. Hűlni hagyjuk, porcukorral megszórjuk.

Tipp:
Tálaljuk vaníliaszósszal. Az évszaknak megfelelő gyümölcsökkel is helyettesítheti a szilvát, mint pl. meggy, barack, alma, körte.

További receptek a www.kotanyi.com oldalon.
Elkészítés és felhasználás

Felhasználási javaslat:
Sütemények, tészták, tejberizs, indiai, marokkói és karib-szigeteki ételek ízesítésére.
Tárolás

Száraz helyen tartandó.
Gyártó Neve és Címe
Forgalmazó cím

Kotányi Hungária Kft.
2045 Törökbálint,
Tópark utca 6.
Vevőszolgálat

Kotányi Hungária Kft.
2045 Törökbálint,
Tópark utca 6.
www.kotanyi.com
info.hu@kotanyi.com

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!