Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Feketebors egész 20g Horváth Rozi

Ár:
357 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Várható szállítás: 2020. december 02.
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Leírás

ermékleírás
Termék információk

A feketebors pikáns csípősséget kölcsönöz ételeinek, különösen, ha minél tovább főzik együtt az étellel. A feketebors aromája viszont frissen őrölve érvényesül a legjobban.
Márka információk

Kotányi prémium minőség
A minőség számunkra a legfontosabb érték. Tradíció 1881 óta.
Kezdetektől napjainkig kizárólag kiváló minőségű, folyamatosan ellenőrzött alapanyagokat használunk, ami garantálja a Kotányi termékek különlegesen finom, aromákban gazdag ízét. Prémium fűszereinkkel örömteli a főzés és gazdaságos a fűszerezés.

Feketebors, egész
Egyéb információk

Aromazárt csomagolás.
Összetevők

A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet, zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Elkészítés és tárolás
Receptek

Sertéskaraj feketebors-kéregben mogyoróhagymás káposztával

Hozzávalók 2 fő részére:
2 szelet sertéskaraj (kb. 150 g szeletenként), só, 2 EK Kotányi feketebors egész, 2 EK olívaolaj, 3 EK felaprított olajbogyó, 1 TK Kotányi kakukkfű, 1 kisebb káposzta, 2 mogyoróhagyma, 1 csipet Kotányi kömény őrölt, 1/8 l zöldségalaplé, 1 EK vaj

Elkészítés:
A hússzeleteket klopfoljuk ki, sózzuk, olajban süssük ki, és helyezzük őket egy tepsire. A feketeborsot egy mozsárban törjük durvára és keverjük el az aprított olívabogyókkal. Ezzel szórjuk meg a húsokat, olívaolajjal csöpögtessük meg, és fűszerezzük kakukkfűvel. Előmelegített sütőben 220 fokon 4-5 percig süssük. A káposztát és a hagymát finomra vágjuk fel, vajon pirítsuk meg, sóval és köménnyel fűszerezzük, öntsünk alá zöldségalaplevet és pároljuk meg.

Tipp:ermékleírás
Termék információk

A feketebors pikáns csípősséget kölcsönöz ételeinek, különösen, ha minél tovább főzik együtt az étellel. A feketebors aromája viszont frissen őrölve érvényesül a legjobban.
Márka információk

Kotányi prémium minőség
A minőség számunkra a legfontosabb érték. Tradíció 1881 óta.
Kezdetektől napjainkig kizárólag kiváló minőségű, folyamatosan ellenőrzött alapanyagokat használunk, ami garantálja a Kotányi termékek különlegesen finom, aromákban gazdag ízét. Prémium fűszereinkkel örömteli a főzés és gazdaságos a fűszerezés.

Feketebors, egész
Egyéb információk

Aromazárt csomagolás.
Összetevők

A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet, zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Elkészítés és tárolás
Receptek

Sertéskaraj feketebors-kéregben mogyoróhagymás káposztával

Hozzávalók 2 fő részére:
2 szelet sertéskaraj (kb. 150 g szeletenként), só, 2 EK Kotányi feketebors egész, 2 EK olívaolaj, 3 EK felaprított olajbogyó, 1 TK Kotányi kakukkfű, 1 kisebb káposzta, 2 mogyoróhagyma, 1 csipet Kotányi kömény őrölt, 1/8 l zöldségalaplé, 1 EK vaj

Elkészítés:
A hússzeleteket klopfoljuk ki, sózzuk, olajban süssük ki, és helyezzük őket egy tepsire. A feketeborsot egy mozsárban törjük durvára és keverjük el az aprított olívabogyókkal. Ezzel szórjuk meg a húsokat, olívaolajjal csöpögtessük meg, és fűszerezzük kakukkfűvel. Előmelegített sütőben 220 fokon 4-5 percig süssük. A káposztát és a hagymát finomra vágjuk fel, vajon pirítsuk meg, sóval és köménnyel fűszerezzük, öntsünk alá zöldségalaplevet és pároljuk meg.

Tipp:
Metélőhagyma-mártással még kitűnőbb.

További receptek a www.kotanyi.com oldalon.
Elkészítés és felhasználás

Felhasználási javaslat:
Húsételekhez, halakhoz, zöldségekhez, levesekhez, szószokhoz, öntetekhez, salátákhoz.
Tárolás

Száraz helyen tartandó.
Gyártó Neve és Címe
Forgalmazó cím

Kotányi Hungária Kft.
2045 Törökbálint,
Tópark utca 6.
Vevőszolgálat

Kotányi Hungária Kft.
2045 Törökbálint,
Tópark utca 6.
www.kotanyi.com
info.hu@kotanyi.com
Metélőhagyma-mártással még kitűnőbb.

További receptek a www.kotanyi.com oldalon.
Elkészítés és felhasználás

Felhasználási javaslat:
Húsételekhez, halakhoz, zöldségekhez, levesekhez, szószokhoz, öntetekhez, salátákhoz.
Tárolás

Száraz helyen tartandó.
Gyártó Neve és Címe
Forgalmazó cím

Kotányi Hungária Kft.
2045 Törökbálint,
Tópark utca 6.
Vevőszolgálat

Kotányi Hungária Kft.
2045 Törökbálint,
Tópark utca 6.
www.kotanyi.com
info.hu@kotanyi.com

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!